Privát fotózás

AJÁNLÓ

NÁNÁSI PÁL FOTÓMŰVÉSZ

“A legnagyobb magazinok exkluzív fotósorozatait készíti hónapról-hónapra, a legnagyobb cégek óriásplakátjai, újsághirdetései sorakoznak a portfóliójában. A legismertebb fotós az országban.

 

 

És a férjem.

Évek óta figyelem, ahogy dolgozik: nézem, ahogy állítgatja a fényeket, tekergeti a gombokat, keresi a szögeket… Próbáltam megfejteni a titkot, hogy mi az a plusz, amit nem tanítanak az egyetemen? Mitől olyan más minden kép, amit Ő készít?

És aztán rájöttem: a bizalom!

Nagyon kevés olyan ember van az életünkben, aki előtt mi, nők, képesek vagyunk teljesen levetkőzni a gátlásainkat és akár a ruháinkat is. Ilyen a szerelmünk, a masszőrünk, a nőgyógyászunk…

És nagyjából itt véget is ért a lista.

Ő képes megteremteni azt a hangulatot, amiben minden természetes és magától értetődő. Nincs feszengés, nincsenek kérdések, nincs kényelmetlen helyzet. A fotózás valódi élmény!

Méghozzá életre szóló. Elfogult vagyok? Ez egészen biztosan így van. De talán elegendő bizonyíték az a több száz híresség, akik gondolkodás nélkül a kezébe és a kamerája elé tették hitelességük zálogát: a testüket. Ha rajtam múlna, én receptre írnék fel minden nőnek egy-egy ilyen napot.

A tükörnek nem hiszem el.

De az Ő kamerájának igen.”

Ördög Nóra

További cikkek