Privát fotózás

HOGYAN KÉSZÜL?

Hogyan készül egy “Nánási sorozat”?

Ha eldőlt, ki lesz a fotózás Főszereplője, azaz Modellje, biztosan lesznek elképzelései arról, hogy milyen hangulatú, stílusú, merészségű fotókat szeretne magáról viszontlátni.

Ehhez segítséget nyújtanak azok a Nánási Pál által előre megálmodott díszletek, hangulatok, amelyek közül az adott csomagtól függően akár több is megvalósítható. A csomagárak arra az esetre vonatkoznak, ha sikerül ezek között a mintaképek között megtalálni a kívánt stílust. Ha ettől eltérő, extra ötletek merülnek fel, semmi probléma: leülünk, kitaláljuk, megbeszéljük! A mintaképek megtalálhatók itt.

Ezután következik a finomhangolás: a modell személyes találkozón egyeztethet a Nánási Fotóstúdió munkatársaival arról, hogy pontosan milyen ruhákban, kiegészítőkkel, milyen sminkben, milyen frizurával képzeli el magát a fotózás díszletei között. Teljes a szabadság, mindent lehet és annak az ellenkezőjét is!

Mikor és hol?

A fotózás az ország legnagyobb fotóstúdiójában zajlik majd, a legkorszerűbb technikai felszereléssel. Az időpontja pedig a lehető leghamarabbi dátum, ami a modellnek és a Nánási Fotóstúdió stábjának is megfelelő. Egy biztos, azon leszünk, hogy a Nánási sorozat a Modell által kiválasztott formában mindenképpen elkészüljön a kívánt alkalomra!

A fotózás napján a Modell átlépi a Nánási Fotóstúdió küszöbét, és elindul az átalakulás. Természetesen a végeredmény számít, de garantáljuk, hogy maga a folyamat is egy életre szóló élmény lesz! Melyik nő ne vágyna arra, hogy profi sminkes, fodrász és stylist lesse minden kívánságát, miközben az ország legnevesebb fotósának kamerája előtt valódi címlaplánynak érezheti magát?

A kérdés természetesen költői…

Hogyan tovább a fotózás után?

A fotózást követően legkésőbb 2 héten belül találkozunk újra, hogy együtt átnézzük az általunk kiválasztott nézőképeket. Készítünk közösen egy szűkebb szelekciót, és ezekből választhatja ki a Modell a megfelelő mennyiségű fotókat, de kérheti a segítségünket is a döntésben! A kiválasztás után – mennyiségtől függően – körülbelül 3-4 hét, amíg elkészül a fotók utómunkája, retusálása és gyártása a Modell által kiválasztott formában. Egyeztetünk egy újabb személyes találkozót, és már a kezében is tarthatja a saját, egyedi, exkluzív Nánási sorozatát az általa kért termékek formájában. A kiválasztott fotókat digitálisan is elküldjük online felületeken használható megfelelő felbontásban.

Az idő dokumentálása hétköznapi tevékenységgé vált: képeket, videókat rögzítünk minden pillanatban már a mobiltelefonunkkal is. Százával készülnek a fotók a nyaralásokon, bulikon, ünnepeken, amit aztán körbemutatunk a családtagoknak, megosztunk az ismerőseinkkel, de néhány héttel később már eszünkbe sem jut a számítógépre kattintani, és újra végignézni őket.

Nem sokan vannak, akik veszik a fáradságot, és elő is hívatják a képeket, hogy aztán albumba rendezve, vagy akár print formájában feltegyék a nappali falára, könyvespolcára. A digitális fotók korában ez az élmény megszűnőben van. Számítógépen tároljuk a múltunkat.

Egy Nánási fotókból készült album, vagy printek sokasága egy exkluzív dobozba rendezve, poszter vagy vászonkép a pillanat megörökítésének a létező legelegánsabb, legexkluzívabb formája.

Egyedi képek művészi szerkesztésben, egy kivételes minőségben az Ön által választott formában.

Egy “Nánási-sorozat” egy-egy korszak, aminek lenyomata marad. Az Ön által kiválasztott bármilyen terméket tehát Nánási Pál képeiből meglepetésként el lehet ajándékozni, vagy ki lehet tenni lakásunkban, el lehet tenni emlékbe, hogy aztán időről-időre nézegethessük, elővehessük, lapozgathassuk, épp úgy, mint annak idején a szüleink, nagyszüleink fotóival, albumaival tettük.

 

Mit kell tenni, ha valaki szeretne egy Nánási sorozatot?

Írjon nekünk e-mailt az pal@nanasi.hu címre és hamarosan jelentkezünk vagy keressen minket ezen a számon: +36.30.329.73.29

 

 

 

További cikkek